Gevelbekleding prijzen

De gevelproducten op deze site zijn verkrijgbaar via de hout- & bouwmaterialenhandel (zie verkooppunten). Voor de meest actuele en concrete prijsinformatie kunt u contact opnemen met een verkooppunt bij u in de buurt of online een offerte aanvragen.

Onderstaand treft u richtprijzen van de gevelproducten, die u op deze site terug kunt vinden. Let op: dit is slechts een indicatie en kan afwijken van werkelijke prijzen, die door de handelaar gehanteerd worden. Alle gevelbekleding (richt)prijzen zijn 'vanaf' prijzen op basis van standaardkleuren en -afmetingen, exclusief BTW.  Peildatum is januari 2015. .

Hout (stroken) Moco Premium € 60 m2
  Moco Pinufix  op aanvraag
HPL ISIcompact € 46 m2
Kunststof Fortalit gevelpanelen € 60 m2
  Fortalit Dakrandpanelen € 35 m1
Steenvezel Rockpanel Boeistrook € 37 m1
  Rockpanel Colours € 66 m2
  Rockpanel Lines € 22 m1
  Rockpanel Ply € 61 m2
Vezelcement Eternit Equitone € 111 m2
  Eter-Backer HD € 40 m2
  Eternit Cedral Board € 80 m2
  Paintboard € 32 m2
  Eternit Cedral Wood (Sidings) € 41 p/st
  Eternit Cedral Wood (Sidings) Click  € 59 p/st
Zink VMZINC gevelpaneel € 82,75 p/m2
Toebehoren Profix achterconstructie type O € 10,70 p/m1
  Profix achterconstructie type Z € 7,40 p/m1

Prijsinformatie Bluclad

Bluclad is een draagplaat, die wordt toegepast bij het afwerken van de gevel met sierpleister. Kiest u voor het stucen van uw gevel, dan zijn er verschillende systemen mogelijk. Hierbij kunt u beroep doen op dé expert op dit gebied: Strikolith. Zij schrijven de Bluclad draagplaat voor in hun concepten. Lees meer over het Bluclad Open System Concept op de website van Strikolith.  Verdere (prijs)informatie over het stucen van uw gevel kunt het beste opvragen bij een plaatselijke aannemer of stucadoor.

Prijsinformatie Hout (plaatmateriaal)

De prijzen van het Garantiemultiplex voor aan de gevel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type houtsoort, beschikbaarheid, hoeveelheid en de afmeting. Informeer bij uw houthandel naar actuele prijzen of vraag een offerte aan bij een vakman.


Onze partners