Rockpanel Boeistrook

  • Algemeen
  • Kleuren
  • Downloads
  • Details
  • Koopinformatie

De Rockpanel Boeistrook is een kant-en-klare plank, die beschikbaar is in de RAL kleuren 9010 en 9001. De plank is bewerkbaar als hout en duurzaam als steen, temperatuur- en weersbestendig, brandveilig, 100% recyclebaar en onderhoudsvriendelijk. Rockpanel Boeistroken zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle, gebruiksvriendelijke, esthetische afwerking van toepassingen rondom het dak.

Het formaat van de Boeistrook sluit aan bij veel voorkomende afmetingen bij toepassingen rondom het dak. Daarmee wordt zaagverlies geminimaliseerd bij de verwerking. De RAL kleuren 9010 en 9001 van de producten sluiten aan bij bestaand schilderwerk of bijvoorbeeld kozijnen.


Direct in kleur
RAL9001
Rockpanel - RAL 9001
RAL9010
Rockpanel - RAL 9010
Rockpanel Boeistrook - Productinfoblad download
Rockpanel - Assortimentsfolder download
Product Rockpanel Boeistrook
Opbouw Steenvezel
Afmeting 2500 x 310 mm
Dikte 6 mm
Verwerking Zie downloads
Afwerking Rockpanel Boeistroken zijn afgewerkt in de Ral kleuren 9010 en 9001. Afwerking van de zaagkanten en randafwerking met PVAC lijm op de bouwplaats is niet nodig. Dit maakt detailleren op de bouwplaats nog gemakkelijker. Facetteren is eenvoudig door gebruik te maken van een reststrook Rockpanel en daarmee de rand te schuren. Om estetische redenen kunnen de zijkanten worden afgelakt. 
Brandveiligheid Rockpanel plaatmateriaal is uitvoerig getest, geclassificeerd en brandveilig. In het geval van brand blijft de steenwol structuur intact en is er geen sprake van druppelvorming. Het risico van brandoverslag is zeer gering.
Waar te koop? Klik hier voor uw dichtsbijzijnde verkooppunt van dit product
Monster bestellen Klik hier om direct online een gratis monster en documenatie aan te vragen
Prijsaanvraag Plaats hier uw offerte aanvraag
Onze partners